KOKKOLA | SEINÄJOKI | VAASA | MUU SUOMI

Vastuullisuus

Kun tarvitset pikakuljetusta, Härmän Kuriiri on valmiina palvelemaan!

Ympäristö­ystävällisyys ja kaluston kehitys

Kuljetusyrityksenä ymmärrämme, että toimintamme vaikuttaa ympäristöön. Siksi olemme sitoutuneet jatkuvaan kalustomme päivittämiseen vähäpäästöisempään ja energiatehokkaampaan suuntaan. Päivitämme vuosittain kalustoamme, jotta voimme tarjota asiakkaillemme luotettavaa ja ympäristöystävällisempää palvelua. Tämä jatkuva kehitys auttaa meitä vähentämään hiilijalanjälkeämme ja parantamaan ajoneuvojemme energiatehokkuutta.

Polttoainevalinnat

Vaikka käytämme tällä hetkellä normaalia dieseliä kustannussyistä, seuraamme jatkuvasti uusiutuvien ja vähäpäästöisempien polttoaineiden kehitystä ja hintatasoa. Tavoitteenamme on siirtyä uusiutuviin polttoaineisiin heti, kun se on taloudellisesti mahdollista ilman, että palvelumme hinta-laatusuhde kärsii.

Kierrätys ja jätteiden hallinta

Huolehdimme ympäristönsuojelusta myös jätteiden hallinnan kautta. Kaikki kierrätys- ja jätehuoltomme hoitaa luotettava kumppanimme Lassila & Tikanoja. Tämä kattaa pahvit, kotitalousjätteet, metallit sekä vaaralliset aineet kuten öljyt ja nesteet. Näin varmistamme, että jätteemme käsitellään asianmukaisesti ja ympäristöystävällisesti.

Työolosuhteet ja työntekijöiden hyvinvointi

Henkilöstömme hyvinvointi on meille ensisijaisen tärkeää. Kaikilla työntekijöillämme on käytössään laajennettu työterveyshuolto paikallisen työterveyskumppanimme kautta. Tarjoamme mahdollisuuden nopeaan pääsyyn yksityislääkärille tarvittaessa. Lisäksi työntekijämme saavat vuosittain uudet työvaatteet ja tarvittavat oheistuotteet, jotta heidän työolonsa ovat turvalliset ja mukavat.

Yhteiskuntavastuu ja tulevaisuuden suunnitelmat

Olemme sitoutuneet yrityksemme ja yhteisömme kestävään kehitykseen. Tulevaisuuden suunnitelmiimme kuuluu uuden kiinteistön rakentaminen alueelle, mikä mahdollistaa toimintamme laajentamisen ja uusien työpaikkojen luomisen. Tavoitteenamme on olla vastuullinen työnantaja ja aktiivinen toimija paikallisyhteisössä.