Härmän Kuriiri tekee kappaletavarakuljetuksia Vaasan, Kokkolan ja Seinäjoen alueilla. Henkilökuntaamme kuuluu kokeneita kuljetusalan ammattilaisia, joiden osaaminen takaa kuljetuksen päätymisen perille sovittujen aikataulujen mukaisesti. Luotettavuus on yksi keskeisimmistä asioista kuljetuspalveluissa, ja se onkin koko toimintamme lähtökohta.

Aikataulutetut jakelukuljetukset reitillä Vaasa – Kokkola – Seinäjoki

Ennalta suunnitellut ja aikataulutetut jakelukuljetukset kuuluvat myös Härmän Kuriirin palveluihin. Teemme kaikki jakelukuljetukset suoraan asiakkaalta asiakkaalle ilman turhia terminaalisiirtoja ja välivarastointeja. Toimintamallimme ansiosta jakelukuljetus saadaan hoidettua nopeasti ja ilman ylimääräisiä kustannuksia.

 

Tervetuloa uudet ja vanhat asiakkaat – ota yhteyttä ja kysy lisää jakelukuljetuksen järjestämisestä yrityksellesi.

Monipuolisella kalustolla hoituvat myös kylmäkuljetukset ja lämminkuljetukset

Käytössämme oleva kuljetuskalusto soveltuu erinomaisesti kappaletavarakuljetuksiin ja jakelukuljetuksiin. Kalustoomme kuuluu pakettiautoja, kuorma-autoja kylmä- ja lämminkoreilla sekä täyspitkiä yhdistelmiä raskaisiin jakelukuljetuksiin. Kalustossamme on umpikorit, kokosivun aukeavat ovet, takalaitanostimet, lämmitys- ja kylmälaitteet sekä ilmajousitus. Näiden ominaisuuksien ansiosta kuljetukset saadaan tehtyä sujuvasti.

 

Meiltä onnistuvat myös ylileveät ja korkeat kuljetukset!