Härmän Kuriiri Oy hoitaa niin pienet kotimuutot kuin suuret tehdas- ja toimistomuutot. Teemme muuttoja yksittäisten huonekalujen tai esineiden siirrosta koko asuntoa tai toimitilaa koskeviin muuttoihin. Teemme muuttokuljetuksia koko Suomen alueella, aina Kokkolan, Seinäjoen ja Vaasan seuduilta lähtien.

 

Monipuolisen kalustomme avulla saamme suoritettua kaikenkokoiset muutot sovitussa aikataulussa. Vuokraamme myös pakettiautoja ja kuorma-autoja ilman kuljettajaa, mikäli asiakas haluaa tehdä muuton omatoimisesti.

 

Muuttopalveluihimme kuuluvat myös huonekalujen ynnä muiden sellaisten kokoamispalvelu, minkä lisäksi voimme viedä vanhat kalusteet pois.

Muutot yksityishenkilöille

Härmän Kuriiri tekee kaikenkokoiset kotimuutot ja tavaroiden kuljetukset. Suunnittelemme muutot yhdessä asiakkaan kanssa, ja palvelun kattavuus on täysin räätälöitävissä asiakkaan tarpeisiin. 

Muutot yrityksille

Toimiston tai tuotantotilan muuttaessa toiseen osoitteeseen on tärkeää saada kalusteet ja työkoneet uuteen toimitilaan mahdollisimman nopeasti. Härmän Kuriirin muuttokuljetuspalvelu on käytössäsi, olipa kyseessä sitten yksittäistä toimistoa tai suurempaa toimitilaa koskeva muutto.

Meiltä voit myös vuokrata muuttoauton, muuttolaatikot ja muut muuttovälineet!

Teemme muutot ja muuttokuljetukset myös nopealla varoitusajalla

tilaukset numerosta